Friday, 30 November 2012

Maklumat Penting Diet ALSd2.

          Dalam kita mula berdiet dengan ALSD2..badan kita akan menjalani keadaan tertentu. Disini saya share sedikit info penting dalam diaet ALSD2. Apa yg saya maksudkan apabila kita baru bermula diet dengan ALSD2, kita seperti memperkenal sesuatu yang baru kepada sistem badan kita, Seterusnya kita mula mengalami penurunan berat badan dan mencapai berat yang di inginkan. Harus di ingatkan di sini yang setiap org mengalami keadaan yang berbeza apabila mula mengambil ALSD2, jgn mudah mengalah.

Perlu difahami di sini, para pengguna di ingatkan sentiasa merujuk kepada buku panduan lengkap ALSD2 yang disediakan oleh perunding anda.

Sedikit maklumat yang saya telah padatkan disini. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut lagi mengenai produk ALSD2 ini, jgn malu @segan untuk menghubungi saya sama ada Call/sms/Whatsapp/Viber/Chaton ke 017-9650989 @ email ke norlikhalid@gmail.com

Aktiviti
Minggu 1 -2 ( 1st 2 weeks)

*Badan mula diperkenalkan dgn alsd2 dan sedang mengalami penyesuaian
Minggu  3 – keseterusnya

(Sehingga dapat berat badan ideal)


ALSD2 intake

·         4 Kali Sehari ( 8 Scoop)
ü  2 Scoop pagi
ü  2 Scoop tengahari
ü  2 Scoop petang@ mlm
ü  2 Scoop sebelumtidur

·         4 Kali Sehari ( 8 Scoop)
ü  2 Scoop pagi
ü  2 Scoop tengahari
ü  2 Scoop petang@ mlm
ü  2Scoop sebelumtidur

Makan


Perlu makan & Jgn berlapar!!

Perlu makan & Jgn berlapar!!


Pengambilan Karbohidrat


20 gm sehari

35 gm sehari



Minum
·         2 Liter air sehari dan seelok-eloknya air sejuk kosong(Plain Cold Wa ter)
·         Teh hijau
·         2 Liter air sehari dan seelok-eloknya air sejuk (Plain Cold Water)
·         Teh hijau



Senaman
(Masa : 30 minit)
·         Perlu senaman biasa:-
o   Berjalan
o   Joging
o   Senamrobik
o   Berbasikal
o   Menari
·         Jika tidak mampu bersenam 30 minit, berjalan lah selama mungkin

·         Perlu senaman biasa:-
o   Berjalan
o   Joging
o   Senamrobik
o   Berbasikal
o   Menari
·         Jika tidak mampu bersenam 30 minit, berjalan lah selama mungkin

Supplement Lain
·         Minyak Zaitun & Cuka Epal
·         Minyak Zaitun & Cuka Epal

Elakkan
·         Pengambilan minuman yang bergula @ caffeine seperti kopi, the @ minuman ringan.

·         Tidak makan melebihi dari 6 jam sewaktu kita berjaga
·         Pengambilan minuman yang bergula @ caffeine seperti kopi, the @ minuman ringan.

·         Tidak makan melebihi dari 6 jam sewaktu kita berjaga

Monday, 5 November 2012

Hati2 dengan Produk Palsu!!!

Assalamualaikum... dah lama tak menjengah blog. Di kesempatan yg Doctor bg rehat kat rumah nie, noly nak share sikit dengan u all semua.

Baru-baru nie noly dapat call dari satu customer utk dapatkan ALSD2 dibawah harga ahli.. Mak aii..mane kami nak bagi.. dah termaktub yg paling rendah boleh jual ialah harga ahli sahaja. Noly tak nak amik risiko membership dibatalkan. Customer tu bgtau yg dia boleh dapat dgn harga yg rendah. Minta maaf je la..saya hanya boleh bagi free gift sahaja,itupun if beli lebih dari setin.

Selain dari itu, just nak ingatkan kat all customer..jgn terlalu taksub dengan harga yg murah tanpa selidik dahulu. Di sebabkan ALSD2 hot sekarang di pasaran, ade pihak yg nak kaut untung atas angin dgn ciplak produk nie... then u all beli, pastu bising kenapa berat tak turun... Nak turun mcm mana maa???..bukan ori. Ntah ape yg depa letak kat dalam tu. Tak caya? Ce u all tgk gambar kat bwh nie...



So be careful bile anda ditawarkan dengan produk ALSD2 yg murah.

One more thing, noly jugak dpt info yg tidak betul mengenai ALSD2.. Dikatakan ia penyebab kanser. Ye ke? Pandai2 korang je nak burukkan produk yg bagus. Untuk makluman, produk2 dari new image dilindungi dengan insurans yg bernilai 20 juta NZ. So if korang boleh buktikan secara saintifik dan secara klinikal then jutawan segera la korang.

Jgn mudah terpedaya dengan apa-apa yg tidak ade bukti. Kite yang rugi.

Dapatkan produk keluaran new image yang original dari pengedar2 yang berdaftar.

Call/SMS/Whats apps/Viber/Chat on ke nombor 017-9650989 (Noly) @ 017-9650979 (azam)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...