Monday, 5 November 2012

Hati2 dengan Produk Palsu!!!

Assalamualaikum... dah lama tak menjengah blog. Di kesempatan yg Doctor bg rehat kat rumah nie, noly nak share sikit dengan u all semua.

Baru-baru nie noly dapat call dari satu customer utk dapatkan ALSD2 dibawah harga ahli.. Mak aii..mane kami nak bagi.. dah termaktub yg paling rendah boleh jual ialah harga ahli sahaja. Noly tak nak amik risiko membership dibatalkan. Customer tu bgtau yg dia boleh dapat dgn harga yg rendah. Minta maaf je la..saya hanya boleh bagi free gift sahaja,itupun if beli lebih dari setin.

Selain dari itu, just nak ingatkan kat all customer..jgn terlalu taksub dengan harga yg murah tanpa selidik dahulu. Di sebabkan ALSD2 hot sekarang di pasaran, ade pihak yg nak kaut untung atas angin dgn ciplak produk nie... then u all beli, pastu bising kenapa berat tak turun... Nak turun mcm mana maa???..bukan ori. Ntah ape yg depa letak kat dalam tu. Tak caya? Ce u all tgk gambar kat bwh nie...



So be careful bile anda ditawarkan dengan produk ALSD2 yg murah.

One more thing, noly jugak dpt info yg tidak betul mengenai ALSD2.. Dikatakan ia penyebab kanser. Ye ke? Pandai2 korang je nak burukkan produk yg bagus. Untuk makluman, produk2 dari new image dilindungi dengan insurans yg bernilai 20 juta NZ. So if korang boleh buktikan secara saintifik dan secara klinikal then jutawan segera la korang.

Jgn mudah terpedaya dengan apa-apa yg tidak ade bukti. Kite yang rugi.

Dapatkan produk keluaran new image yang original dari pengedar2 yang berdaftar.

Call/SMS/Whats apps/Viber/Chat on ke nombor 017-9650989 (Noly) @ 017-9650979 (azam)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...