Tuesday, 11 February 2014

PROMO FEBUARI 2014: ALSD2 + Alpha Lipid Lifeline + Double Stem Cell

Ha.... ni baru dikatakan Promo berganda....ALPHA LIPID LIFELINE... ALPHA LIPID SD2 dan DOUBLE STEM CELL PROMOSI SEHINGGA 28 Feb ini sahaja.





*UNTUK PENGEMAR SUSU KESIHATAN..

SUPPLEMENT TERHEBAT...PADA HARGA AHLI..

* KEAHLIAN PUN PERCUMA (Jimat RM 60)

* 4 Tin + Turbo  Shaker = RM450












* UNTUK YANG NAK KURUS..Dapatkan segera....

* KEAHLIAN PERCUMA JUGAK YER.(Jimat RM60)

* FREE TURBO SHAKER n BOOKLET

* 4 Tin + Turbo  Shaker = RM450




YANG NI PROMO UNTUK AWET MUDA!!!!

RM330 = 4 Kotak Double Stem Cell

Harga bukan ahli: RM250 sekotak...so untung la beli skrg.....


SEMUA PROMO BERAKHIR 28 FEB Ini...so dapatkan segera....

Contact : 017-9650989

Friday, 7 February 2014

PROMOSI Chinese New Year ALSD2 & Alpha Lipid Lifeline + Free membership

Assalamualaikum....

Wah...noly nak share dengan korang good news Sempena Chinese New Year. Pihak new Image baru je buat pengumuman. Ce tengok surat kat bawah... Cepat!!! Grab peluang ni.

So dengan pembelian:-

1. 3 Tin ALSD2 + Free Turbo Shaker + Free Membership (Biasa RM60)

2. 3 Tin Alpha Lipid Lifeline +Free Turbo Shaker + Free Membership (RM60)

So jangan berlengah lagi...Promosi berakhir 28 Feb 2014.

AREA Kuantan COD pun boleh...

Call/Whatsapp : Norli 017-9650989






Thursday, 6 February 2014

FEB 2014: SILVER PROMO DOUBLE STEMCELL dr PHYTOSCIENCE

PROMO FEB 2014 (keahlian percuma berakhir 28 Feb ini)

4 KOTAK DOUBLE STEM CELL = RM 330
 (Untung Maaa), Free Keahlian seumur hidup lagi

PAKEJ SILVER PROMO


PAKEJ SILVER : 2 KOTAK Double Stem Cell = RM 270 + Membership

* Jadi untung la ambik Pakej Silver Promo
RM 330- 270 = RM 60 (JIMAT!!!! sbb dapat 2 kotak lagi..he..he..)

Sebulan perlu 2 kotak...bayar 330 utk stok dua bulan... rugi ooo kalu tak grab peluang nie...

Call/Whats app Norli 017-9650989
\

Kenapa Stem Cell Phytoscience?..Pengguna Anda di lindungi oleh Insuran Produk bernilai 3 Juta

Produk Sebegini Bagus..... Rugilah if tak ambik peluang nie beli... Betul tak?

~~~~FAST ACTION FAST RESULT~~





Testimoni Sendiri: Sengugut @ Period Pain Teruk

HARI Ni, Noly Nak Share Sikit Testimoni Sendiri.. Ayat amik kat FB tapi telah di tambah lagi supaya penerangannye jelas. Testimoni Mengenai Period PAin Teruk@ Sengugut)



"Alhamdulillah.. me pada hari ke-2 period sedang menikmati mee calong kat warung tepi pantai.. Hermie Othman.. Wayer Amin.. Zarida Zahari..cam tak caya je..

Mesti korang pelik..ape kisahnya hari ke-2 period ni. Orang yang rapat dgn saya tahu suffering yang saya akan lalui stp kali period.

Sekadar berkongsi cerita dengan kengkawan perempuan n also buat isteri2 kengkawan lelaki saya.

Dah lebih 6 month saya alami sengugut teruk disebabkn cyst(sampai pengsan pun ade..sbb baik ade kwn2 anto gie klinik). Dan stp bulan juga saya mc sbb period. Dari 1st day sampi 4 th day period jalan pun tak brape nak bole berdiri tegak..darah pun kluar sikit n tak smooth..1 pad pun tak penuh(b4 saya sakit sehari boleh tukar smpi 4@5 pad).stp kali juga gi klnik,doc bg injection..yg nie buat saya sleepy tp sakit remain.

Mcm2 saya tawakal.. dan dengan izin Allah juga..dah beberapa hari consume double stemcell..stp hari amik 2 sachet,dan smlm start period..mlm tadi masih lagi sakit(cramping n spasm)tapi kali nie sakit tu bole diterima..dan plg happy..period smooth(byk kali tukar pad dah).

So buat kengkawan yg mengalami mslh mcm saya@isteri..bole la cuba tawakal dgn double stem cell nie. Skrg ade promo..pm@wasupp 017-9650989 ..sbb benda baik..lebih baik dikongsi bersama.

Saya bkn jual semata..nie mmg saya amik sbb penyakit mcm2 saya nie..




COD AREA KUANTAN....!!!!

CALL ATAU WASSUP..

DELIVERY AFTER 5.30 PM bagi hari bekerja... (Harap Maklum)

Saturday, 11 January 2014

MAKAN DAN TAMBAH INCOME: DOUBLE STEM CELL PYHTOSCIENCE

Bismillahirahmannirahim.....

KACHINGGGGG...................!!!!

USD$$$$ Masuk dalam acc tepat kul 12.00 pagi tadi.. Sape sangka saya baru join bisnes nie beberapa hari lalu dan hari ni saya dapat pendapatan pertama.

TAK CAYA??.. CE Tengok nie...

MACAM Mana nak dapat mcm nie??? Saya akan guide uolss tanpa jemu. 

Jom join saya..rakan biz diperlukan seluruh negeri...!!!

AMARAN!!! Ini bukan MLM... ini "KO BUAT KO DAPAT..AKU BUAT AKU DAPAT"..tak mengkayakan orang atas pun... (Mcm mane tu???...so bole tanya saya.. tru my FB: Norli Mohd Khalid @ phone[whats apps 017-9650989)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...